Världens underbaraste unge 😍 

Övernattningen hos Jenny gick hur bra som helst och vi fick en rejäl sovmorgon här hemma innan hon kom och lämna honom ☺️ 

Det känns skönt att veta att man faktiskt kan lämna bort honom ibland on det är något utan att han får panik :) 
Idag har han varit så glad och underbar! Min fina skatt!! Det va så tomt att komma hem till ett tomt hus igår! Som om någon huggit av min arm ungefär. Jag är ju så van att alltid ta hand om mattheo :) 

Nu ska jag sooooova :p imorgon funderar jag på att våldgästa Naimi :* 
Sov gott ;) 



Inatt ska mattheo sova borta för första gången! Både jag och Jimmy ska ut så han ska vara hos sin gudmor över natten! (Jag skulle ut igår egentligen men det va 35+ på Harrys)
Det ska bli väldigt kul att komma ut lite men väldigt nervöst att lämna honom:) 
Imorse vid frukost:*

Jag tror dock att det kommer gå jättebra och jag litar ju såklart på Jenny och Daniel :)


Nu är jag sminkad och klar och ska packa en väska åt mattheo 😘 det känns som jag förbereder för en veckas utlandssemester. Litet barn kräver mycket saker xD 
Bilden är förövrigt jag, före och efter fix. Haha vilken skillnad! 

Hoppas alla ni andra har en bra kväll :) 

Mattheos rum är mer eller mindre klart, här kommer några bilder :) 


Två expedithyllor står i mitten av rummet för att skärma av:) så han har en sov och en lekdel. Vi tapetsera dom i samma tapet som hans fondvägg:)

Garderoberna fick några dekaler då det va några fula märken på:) över ugglorna sitter det självlysande stjärnor! 

Idag satte vi upp tavellister som mattheos böcker får stå på :) han älskar när jag läser för honom:) just nu läser vi Bilbo, en väldigt bra bok för er som inte har läst den. Kanske inte så barnvänlig. Men än så länge förstår han ju inte ;) 

Jag bara älskar fondväggen! Tapeten är köpt på rusta och jag är så otroligt nöjd med den :) 

På väggen ser ni skåpet jag pratade om i förra inlägget, jag har designat och målat skåpet och farfar har byggt det. Framsidan är ett fönster från mitt barndomshem :) 
Jag målade skåpet idag ;) 


Visst blev det fint? 

Dessa köpte jag på köp och sälj sidan idag dessutom för 60kr;) hur bra är inte det? Så himla söta små möbler och dom passar verkligen perfekt :p 
Mattheo älskar sitt rum! Han sprattlar och gör glädjetjut när vi går in dit och vi har suttit i hans lektält idag vilket va väldigt uppskattat ;) tänk att få vara liten igen! Så mycket glädje :p 

Nu ska jag sova kära vänner! Sov så gott 😘



Hej på er! Vi har varit lite sjuka men mår nu äntligen bra igen. (mattheo ät fortfarande snorig dock) 

Mattheo ligger och sover i sitt rum inatt för första gången på en vecka, han har fått sova med mig när han varit sjuk :) 
Det är så skönt att det gått bra att ha honom i eget rum. Jag tror att det är lättare att få barnen att sova tryggt i eget rum om man börjar i tid (det behöver ju inte gälla alla) och då blir dom ju vana från start vid att sova själva! 

Mattheo tar dessutom sjukt mycket plats för att vara så liten ;) 

Jag grejar med mattheos rum lite titt som tätt och man hinner ju inte allt på en gång :) men det kommer in mer detaljer för varje vecka som går :) 

Detta lektält är ett nytillskott ;) 

Snart kommer det upp ett par skåp på väggen med som min farfar håller på att bygga, jag har kommit på iden och han bygger dom:) (bättre snickare finns inte) så det kommer upp bilder framöver :) 
Den här klosslådan jag haft sen jag va liten håller jag på att renovera med :) nu är den helvit men jag ska även måla ugglor på den så småningom! Allt har sin tid 😉. Det är kul att pyssla med grejer själv på det här sättet så man har några saker i hemmet som inte alla andra kan köpa på Ikea liksom! 

Nu ska jag sooooova några timmar 😘 och imorgon ska jag väl försöka nig på att städa upp i kaoset här hemma ;) 

Btw så färgade jg mina toppar idag 💇💆 what Do you think?😉 


Godnatt, sov gott! Det ska jag göra i alla fall (but first, let me take a selfie) 😂 ❤️