Den vackraste stunden i livet va den när du kom ❤️ 
Jag har inte haft någon som helst lust att skriva på väldigt länge, men då och då hoppar det upp saker i huvudet som jag känner att jag vill dela med mig av. 

Jag tänkte börja med att summera hur mitt liv har förändrats sen Mattheo kom. 

10 Positiva saker: 
1. Jag har äntligen börjat äta frukost som jag inte gjort på mååååånga herrans år. Dock blir det mest kladdande vid frukostbordet med en överlycklig liten Skrutt och yrvaken mamma ;) 

2. Jag kommer upp i tid på morgonen (men somnar oftast med mattheo i soffan efter frukost).
3. Att duscha känns lyxigt numera;) 
4. Jag har aldrig tidigare varit så lycklig och nöjd med mitt liv som jag är nu och jag har aldrig varit så kär och galen i en människa som jag är i Jimmy ❤️


5. Jag träffade en väldigt fin vän tack vare mattheo :) och dom växer ju inte på träd! Jag skulle köpa barnkläder av naimi via en köp och säljsida och det slutade med att vi umgås då hennes yngsta dotter är 10 dagar äldre än Mattheo, kan det bli bättre?:)


6. Relationen till min pappa är mycket bättre!
7. Man uppskattar sovmorgon såååå mycket mer! 
8. Jag har blivit en mycket mognare och bättre människa på många sätt och vis (är dock fortfarande barn innerst inne 😉) och jag ser livet ur helt andra synvinklar.
9. Jag fokuserar mindre på vad andra tycker och gör mer som jag själv tycker känns bra, allt här i världen handlar egentligen om att se till sina egna intressen. Strunta i vad andra bryr sig om. 
10. Jag får ge min älskade son så mycket trygghet och kärlek som jag själv känner att jag saknat under vissa delar av min barndom. Mattheo var den biten som fattades i mitt liv


10 saker som är "negativt" (jobbigt osv)
1. Just det faktum att jag äter frukost har resulterat i att jag gått upp i vikt (några kilon bara) så jag måste börja träna för att hålla fläsket i schack. Vem fan orkar träna liksom😩👎 

2. Att bajsa själv är ett minne blott😒... Haha nevars! Men Mattheo får ofta hänga med mig på toa och ligga på skötbordet (jag håller givetvis handen på honom så han inte rullar ner) och om jag ska duscha när han är vaken så får han sitta i sin bumbostol  tex;) (eller duscha med mig) 

3. Sovmorgon som sagt... Det händer inte allt för ofta😴
4. Att alltid behöva planera allting i minsta detalj när man ska bort kan vara en aning jobbigt.... (Jag med mitt dåliga minne) 😱🔫
5. Mattheo är en "high need baby" vilket betyder att han är väldigt sällan är nöjd med någonting några längre stunder. Det krävs därför ganska mycket tid per dag för att underhålla honom.


6. Städning, tvätt och disk halkar ALLTID efter! Och just när man tror att man kommit ikapp så tycks det bara bli mer iallafall.. 
7. Det är lite långtråkigt att gå hemma och jag saknar Jimmy mycket på dagarna ❤️ 
8. När jag blir trött/stressad eller helt enkelt inte haft en bra dag så blir jag en bitch! (Stackars Jimmy) det inträffar lite då och då!



9. Många vänner som "alltid" skulle finnas där slutade höra av sig. En del hörde av sig i början men alla tycker väl om nyfödda bebisar 😏
10. Frihet. Att kunna göra vad du vill när du vill. Det saknar jag ibland! 

Men alla dessa saker jag skrivit här betyder inte att jag på något sätt ångrar att vi fick mattheo. Att bli mamma var det absolut bästa som kunde ha hänt mig.



MEN (återigen) så måste jag säga att jag faktiskt tänker ganska ofta på vad mina vänner utan barn gör. Tänker På att dom kan åka på en sista minuten till något galet partyställe utan att bry sig osv och ja... visst fan svider det lite att jag sitter "fast"! det tänker jag inte sticka under stolen med och jag tror att det är fler än jag som känner att man saknar det lite och önskar att man hade kanske en vecka att göra galna saker på.

Varje gång jag tänker på dessa saker så tittar jag på min underbara son och tänker: FUCK YEAH, I CAN MAKE PEOPLE 😎 😂


Nej, riktigt så tänker jag inte. Men jag tänker att jag är så himla nöjd och känner mig så hel! Så alla fester i världen, alla resor, alla galna campingturer kan ALDRIG mäta sig mot det jag har HÄR i mitt eget hem. 



Jag är så där töntigt och jobbigt lycklig som jag alltid trott var fake. 

Godnatt kära vänner ☺️ hoppas att jag iaf har någon läsare kvar😘